Nagelstyling - French manicure

French manicure gelnagels worden voorzien van een witte gel aan de top en een transparante gel op de rest van de nagel. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende wit-tinten: natuurlijk wit, wit en super wit. 

Nieuw bij French Nails zijn de baby-boom nagels. Zeer geschikt ook als bruidsnagels. Deze nagels hebben een vervaagde witte french-rand en een rosé nagelplaat.
Trend op dit moment. (Zie foto hiernaast)

De behandeling:
De handen worden gereinigd en de natuurlijke nagel wordt in model gevijld en licht opgeruwd, zodat de gel goed op de nagel hecht. De witte gel wordt op het uiteinde van de nagel aangebracht en de smile-line wordt gezet, daarna wordt de transparante gel op de gehele nagel opgebracht en wordt de hand enkele minuten onder een UV-lamp gehouden, zodat de gel uithardt. De nagel wordt in vorm gevijld en er ontstaat een goed verstevigde nagel.

Vervolgens wordt de nagel voorzien van een hoogglans topgloss. Deze hardt ook uit onder de UV-lamp. Deze gloss zorgt ervoor de nagel blijft glanzen. Deze topgloss kan voorzien worden van een nagellak, maar u mag de nagellak alleen met aceton-vrije remover verwijderen, aangezien aceton de gel beschadigd.

Tot slot worden de nagelriemen voorzien van een "Mango nagelserum". Deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels. Vervolgens wordt de hand verzorgd met een voedende handcrème. Dit kan de crème Riche of de crème Nice day zijn. Dit is afhankelijk van het huidtype.


Tarieven Hollywood gelnagels:
Nieuw set, French manicure, incl. tips/chablonen

€ 70,-

Opvulbehandeling French manicure of Baby-boomer

€ 55,-

Verlenging/reparatie

€   7,95

Nailart per nagel vanaf

€   1,75

Verwijding gelnagel, icm verzorgende manicure

€ 36,-

Bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% btw.
De behandeling duurt circa 120 minuten.

Nagelstudio French Nails Breda | Bilderdijkstraat 31 | Breda | T 076 88 71 000

Actilus webdesign    Afspraak maken Trends