Nagelstyling - Colorgel

De nagels worden voorzien van een verstevigende trendy colorgel. Deze gel blijft 4 à 5 weken permanent op uw nagel zitten.

De behandeling
De handen worden gereinigd en de natuurlijke nagel wordt in model gevijld en zorgvuldig opgeruwd en vetvrij gemaakt, zodat de gel goed hecht. Vervolgens wordt de gel opgebracht en wordt de hand enkele minuten onder de nieuwste LED-lamp gehouden, zodat de gel uithardt.

De nagel wordt in vorm gevijld en er ontstaat een goed verstevigde nagel. Over deze basislaag wordt de colorgel aangebracht. Afhankelijk van de dekking van de kleur zijn dit 1 of 2 lagen. Tot slot wordt de nagel voorzien van een hoogglans topgloss. 

Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd met een Alessandro "Mango nagelserum". Deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels. Vervolgens wordt de gehele hand verzorgd met een voedende handcrème van Alessandro. Dit kan de crème Riche of de crème Nice day zijn. Dit is afhankelijk van het huidtype. 

Van de meeste colorgels zijn ook dezelde kleur nagellakken verkrijgbaar à € 4,95, zodat u altijd uw tenen in dezelfde kleur kunt lakken of om even iets bij te werken. De kleurnummers van de gel en de lak zijn gelijk bij Alessandro.

Tarieven Alessandro gelnagels:
Nieuwe set, colorgel incl. tips/chablonen € 65,-
Opvulbehandeling colorgel € 52,-
Verlenging/reparatie colorgel €   7,95
Verwijdering gelnagels i.c.m. verzorgende manicure    € 36,-

Bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% btw.
De behandeling duurt circa 120 minuten.
Nagelstudio French Nails Breda | Bilderdijkstraat 31 | Breda | T 076 88 71 000

Actilus webdesign    Afspraak maken Trends