Actueel nieuws

Hieronder tref je een overzicht aan van het actuele nieuws.

Gelactic

De nieuwste topcoat van Alessandro heeft een super glanzende uitstraling. Binnen 1 minuut droog.
Perfect te gebruiken op gelnagels om een extra glans te krijgen.

Freaky Neon Pretty in Pink

In de modewereld zijn deze zomer de neon kleuren hot. Dus ook op de nagels kun je genieten van deze felle kleuren. Laat je nagels voorzien van Pretty in Pink neon roze gel of Striplac.

Voorjaarstrends 2016

De nieuwe voorjaarscollectie van Cosmic Chic is op voorraad bij Nagelstudio French Nails.
Neem een kijkje bij de Trends of Manicure Produkten.
Zowel Alessandro Gels, Striplac als nagellakken zijn in deze trendkleuren leverbaar of te bestellen.

Veder zijn er nog nieuwe kleuren binnen gekomen, zoals Orange Red, Pink Diva, Rouge Noir, Ruby Red, Red Illusoin, Papa Papaya. 

Trendkleur herfst 2015, Mina's Marsala

De trendkleur voor herfst 2015, die mag u niet missen: Mina's Marsala! De kleur van nu geeft iedere look een elegante uitstraling en past bij elke huidtint. In gel, striplac en nagellak verkrijgbaar.

Hypermoderne LED lamp: Pro Pearl

Nagelstudio French Nails werkt met de nieuwste generatie van licht uitharding: "De Pro Pearl" lampen van Alessandro. Dit hypermoderne LED-apparaat met zijn unieke Europese technologie, hardt alle gels (UV en LED) uit. En dat tot wel 50% sneller dan welke lamp dan ook.

Manicure Express Nagelverharder

Deze nagelverharder transformeert probleemnagels binnen een kuur van 4 weken in droomnagels. De speciale formule geeft zachte nagels meer stevigheid en maakt ze resistenter tegen invloeden van buitenaf. Gebruiksadvies: Om een optimaal resultaat te bereiken als 4-wekenkuur te gebruiken.
Adviesprijs: € 14,95

Wintercolorgels

De nieuwe colorgels en glittergels zijn binnen. De glittergels glinsteren en fonkelen. De hele nagel kan glinsteren of alleen de french rand. Er zitten zowel grove glitters als fijne glitters in het assortiment. Ook kunnen deze glittergels over ieder colorgel of naturelnagel heengezet worden als topcoat. Er zijn maar liefst 50 colortinten in de studio te verkrijgen.

Beauty Salon Dimensions Utrecht

Onlangs heeft nagelstudio French Nails in Breda de nieuwste trendprodukten bekeken en ingekocht op de  grote stand van Alessandro op de Beauty Beurs in Utrecht. Deze beurs is 2 keer per jaar. In het voorjaar zullen we de beurs in Düsseldorf bezoeken.

Vernieuwde Color- en glittergels voor het najaar en de winter

Hand! Spa

De nieuwe geliefde Hands!Up handverzorgingslijn van Alessandro heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Deze verzorgingslijn is ontwikkeld voor elke leeftijd en elk huidtype. Binnenkort  verkrijgbaar en te bestellen bij nagelsalon French Nails.

Barock 'n roll style, najaarcollectie

Nieuwe trend: Barock 'n Roll. We verheugen ons op de laatste najaarstrend van het merk Alessandro International. De trendy barok style. Een spannende mix van  glamoureuze rock 'n roll en excentrieke vintage elementen: roesjes, kant, bestikt fluweel en weelderige brokaat.

De nieuwe trendkleuren: Luscious Brocade, Paars-Blauw, Midnight Pink glitter, Shadow Grey

Direct drogende nagellakspray

Als u geen tijd heeft om de nieuw gelakte nagels rustig te laten drogen, heeft Alessandro hier nu een oplossing voor! Nieuw in het assortiment is de nagellakspray. Je sprayt deze spray op de gelakte nagels en de lak is binnen enkele ogenblikken droog. Ideaal en tijdsbesparend.

H!UP - Fruit Peeling

Deze zomer zijn er fruitpeelings in de geuren: appel, cocosnoot, ananas en citroen. Uw handen worden hiermee gereinigd, gepeeld en verzorgd. Nu in de studio verkrijgbaar.

Nagelstudio French Nails Breda | Graaf Hendrik III plein 50 | Breda | T 076 88 71 000

Actilus webdesign    Afspraak maken Trends