Actueel nieuws

Hieronder tref je een overzicht aan van het actuele nieuws.

Striplac reis-sets

Striplac reis-sets. Introductieprijs € 23,95
Verkrijgbaar in de kleuren: Rood, Nude en Pink
Inclusief ledlamp en twincoat en pads.
Limited edition.

Gelactic

De nieuwste topcoat van Alessandro heeft een super glanzende uitstraling. Binnen 1 minuut droog.
Perfect te gebruiken op gelnagels om een extra glans te krijgen.

Freaky Neon Pretty in Pink

In de modewereld zijn deze zomer de neon kleuren hot. Dus ook op de nagels kun je genieten van deze felle kleuren. Laat je nagels voorzien van Pretty in Pink neon roze gel of Striplac.

Spa voet-arrangement

Spa voet-arrangement.
Het arrangement bestaat uit een beauty reiniging door middel van een heerlijke peeling, een rustgevend voetenbad met als afsluiting een verzorgend masker, gevolgd door een beauty behandeling van zowel de teennagels als de voeten. U gaat met mooi gelakte teennagels de deur uit (op uw meegebrachte slippers).

Uitgebreidere informatie kunt u terug vinden op deze website.

Striplac Alessandro

Nagelstudio French Nails is het officiële Striplac Point in Breda voor de Striplac starterskit van Alessandro International.
Het is een nieuw soort nagellak, die tot wel tien dagen op je nagel blijft zitten en die er vervolgens gemakkelijk vanaf te strippen is, zonder hiervoor removers of andere oplosmiddellen te gebruiken. Striplac wordt aangebracht als gewone nagellak. Daarna dien je de nagellak 60 seconden uit te harden in de meegeleverde  LED-lamp (met timer).

Striplac geeft een prachtig glanzend resultaat. De Striplac beschermt en verstevigt de natuurlijke nagel. En het is eenvoudig thuis te gebruiken. Nu ook verkrijgbaar in luxe cadeau verpakking.
Nagelstudio French Nails is vanaf nu het officiële Striplac Point in Breda voor de Alessandro Stiplac Starterskit.

Voorjaarstrends 2016

De nieuwe voorjaarscollectie van Cosmic Chic is op voorraad bij Nagelstudio French Nails.
Neem een kijkje bij de Trends of Manicure Produkten.
Zowel Alessandro Gels, Striplac als nagellakken zijn in deze trendkleuren leverbaar of te bestellen.

Veder zijn er nog nieuwe kleuren binnen gekomen, zoals Orange Red, Pink Diva, Rouge Noir, Ruby Red, Red Illusoin, Papa Papaya. 

Hypermoderne LED lamp: Pro Pearl

Nagelstudio French Nails werkt met de nieuwste generatie van licht uitharding: "De Pro Pearl" lampen van Alessandro. Dit hypermoderne LED-apparaat met zijn unieke Europese technologie, hardt alle gels (UV en LED) uit. En dat tot wel 50% sneller dan welke lamp dan ook.

Trendkleur herfst 2015, Mina's Marsala

De trendkleur voor herfst 2015, die mag u niet missen: Mina's Marsala! De kleur van nu geeft iedere look een elegante uitstraling en past bij elke huidtint. In gel, striplac en nagellak verkrijgbaar.

Alessandro Kerst-adventskalender 2015

Deze adventskalender van Alessandro is het perfecte kerstkado voor iedereen. Gevuld met 24 actuele kleur- en verzorgingsproducten van Alessandro, zoals een nagellak, nagelriem olie, handcrème, verharder. U wordt dus elke dag verwend met een kadootje. Nu in pre-order te bestellen voor € 49,95 bij Nagelstudio French Nails in Breda. Op=Op

Nieuwe Striplac kleuren

De nieuwe Striplac kleuren van de Très Chic-lijn zijn door Alessandro uitgeleverd: Keats Sonnet, Austin Hope, Stolen Caress, Wilde Eloquence, Lost Love en Cafe Satre. Deze tinten zijn zowel in gel, striplac als nagellak leverbaar.
Striplac kleuren € 16,95

Manicure Express Nagelverharder

Deze nagelverharder transformeert probleemnagels binnen een kuur van 4 weken in droomnagels. De speciale formule geeft zachte nagels meer stevigheid en maakt ze resistenter tegen invloeden van buitenaf. Gebruiksadvies: Om een optimaal resultaat te bereiken als 4-wekenkuur te gebruiken.
Adviesprijs: € 14,95

Permanente gellak: Lac Sensation

De nieuwste kleuren van de permanente nagellak van Alessandro zijn leverbaar. Deze nagellak houdt 2 weken op een stevige natuurlijke  nagel. Alle voordelen van gel, maar het gemak van nagellak. Deze gel hardt uit onder de UV-lamp en is thuis afweekbaar met aceton.

Wintercolorgels

De nieuwe colorgels en glittergels zijn binnen. De glittergels glinsteren en fonkelen. De hele nagel kan glinsteren of alleen de french rand. Er zitten zowel grove glitters als fijne glitters in het assortiment. Ook kunnen deze glittergels over ieder colorgel of naturelnagel heengezet worden als topcoat. Er zijn maar liefst 50 colortinten in de studio te verkrijgen.

Beauty Salon Dimensions Utrecht

Onlangs heeft nagelstudio French Nails in Breda de nieuwste trendprodukten bekeken en ingekocht op de  grote stand van Alessandro op de Beauty Beurs in Utrecht. Deze beurs is 2 keer per jaar. In het voorjaar zullen we de beurs in Düsseldorf bezoeken.

Vernieuwde Color- en glittergels voor het najaar en de winter

Stiplac kleuren

De 50 trendy Striplak tinten zijn in de studio te verkrijgen of te bestellen. Elke 3 maanden komen de laatste nieuwe modetinten uit, zodat je altijd bij blijft met de laatste trends.

Hand! Spa

De nieuwe geliefde Hands!Up handverzorgingslijn van Alessandro heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Deze verzorgingslijn is ontwikkeld voor elke leeftijd en elk huidtype. Binnenkort  verkrijgbaar en te bestellen bij nagelsalon French Nails.

Nieuwste Alessandro frees

In de nagelstudio wordt gewerkt met de nieuw geleverde Champions Choise frees van Alessandro International. Deze frees is tril- en geluidsvrij, zodat de nagel modellage optimaal is. U voelt als klant nagenoeg geen trillingen op de nagelplaat.

Deze frees is een kwalitatief hoogstandje en wordt gebruikt in de professionele nagelstudio's en tijdens wedstrijden. 

Barock 'n roll style, najaarcollectie

Nieuwe trend: Barock 'n Roll. We verheugen ons op de laatste najaarstrend van het merk Alessandro International. De trendy barok style. Een spannende mix van  glamoureuze rock 'n roll en excentrieke vintage elementen: roesjes, kant, bestikt fluweel en weelderige brokaat.

De nieuwe trendkleuren: Luscious Brocade, Paars-Blauw, Midnight Pink glitter, Shadow Grey

Direct drogende nagellakspray

Als u geen tijd heeft om de nieuw gelakte nagels rustig te laten drogen, heeft Alessandro hier nu een oplossing voor! Nieuw in het assortiment is de nagellakspray. Je sprayt deze spray op de gelakte nagels en de lak is binnen enkele ogenblikken droog. Ideaal en tijdsbesparend.

Champions training

Deze zomer heb ik een extra proftraining gevolgd bij het Alessandro Instituut in Stuttgart. Frank Schäberle heeft deze cursus gegeven. Hij is de grote nagelgoeroe van Duitsland en heeft een eigen opleidings Instituurt Hij heeft vele prijzen gewonnen en is de nagel specialist.

Het certificaat voor verlengen met chablonen, camouflage gelnagels en frezen is door onze styliste met succes behaald.

H!UP - Fruit Peeling

Deze zomer zijn er fruitpeelings in de geuren: appel, cocosnoot, ananas en citroen. Uw handen worden hiermee gereinigd, gepeeld en verzorgd. Nu in de studio verkrijgbaar.

Nagelstudio French Nails Breda | Graaf Hendrik III plein 50 | Breda | T 076 88 71 000

Actilus webdesign    Afspraak maken Trends